Kaikkien aikojen tärkein vetoomus – allekirjoita!

Myrskyvaroitus/syyskuu 18, 2014

Lainaamme tässä Sebastian Östermanin sanoja People’s Climate March – Helsinki -sivuilla, sillä hän osuu naulan kantaan, ei suurempaa uhkaa eikä parempaa tilaisuutta toimia.

“Tässä vielä kaikkien aikojen tärkein vetoomus, jo yli 1.5 miljoona nimeä, lisääthän omasi jos et vielä ole! Laittakaa jakoon, kaikki voivat olla mukana vetoomusta tukemalla vaikka eivät pääsisikään sunnuntain kulkueeseen! Ei ole suurempaa uhkaa, eikä parempaa tilaisuutta tehdä asialle jotain.

Detta kan bra vara den viktigaste petitionen någonsin, och den har redan samlat över 1.5 miljoner namn! Ifall du inte ännu gjort det, lägg till ditt namn och dela detta, så att även alla de som inte kan delta i själva marschen har en möjlighet att hjälpa till! Det finns varken ett större hot eller en bättre chans att göra något åt saken.

This is the most imporant petition we’ve ever seen, and it has already gathered over 1.5 million signatures! So if you haven’t yet, please sign it and share with everyone, so that even those who can’t make it on Sunday will have an oppurtunity to help! There is no bigger issue, and no better opportunity to deal with it.
Kiitos, Tack, Thank You!”

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*