Myrskyvaroitus onnittelee Niina Nurmista

Myrskyvaroitus/elokuu 10, 2015

Näyttelijä, toimitusjohtaja, Niina Nurmisella on juhlavuosi. Keväällä Niina ja ArtSensen Forte-ryhmä saivat valmiiksi Ilmastoteatteri-näytelmän, joka sai ensi-iltansa Sitran kanssa kesäkuun alussa. Interaktiivinen näytelmä kertoo yrityksestä, jolle ilmastonmuutos tuo toimintariskejä.

Elokuussa Niina täytti “pyöreitä”. Eloisan, tapahtumarikkaan ohjelman puitteissa saimme kunnian esitellä myös ilmastonmuutoksen tilaa ja Myrskyvaroitusta. Samalla luovutimme Niinalle Myrskyvaroituksen ensimmäisen ansiomerkin, kierrätyshopeasta tehdyn korun.

Myrskyvaroituksen logon pohjalta suunniteltu koru symboloi Niinaa hyvin. Niina on sillanrakentaja, jonka ystävällisessä, inspiroivassa, määrätietoisessa johdossa uskalletaan uusille vesille, tyrskyjä päin.

Parhaimmat onnittelut Myrskyvaroituksen puolesta toimittivat Päivi ja Jouni Keronen, Ava Numminen, Raimo Päiväläinen ja Tiina Kähö.

Jouni Keronen

osku2

Myrskyvaroitus-koru. Logomme pohjalta suunnitellut ja tehnyt Pajakulta (http://www.pajakulta.fi/).
Logon puolestaan suunnitellut ruotsalainen Henning Lindahl.

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*