Taiteiden yön Act for Climate -ilmastotapahtuma keräsi väkeä

Myrskyvaroitus/elokuu 6, 2015

 

Myrskyvaroitus – Storm Warning ry järjesti Helsingin kaupungin Taiteiden yössä Act for Climate – ilmastotapahtuman Esplanadin puistossa ja Espan lavalla torstaina 20.8.2015, yhteistyössä New Yorkissa toimivan Global Crisis Information Networkin (GCIN) kanssa.

Puunhalaus -projektin tavoite oli lisätä tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista elämäämme nyt ja tulevaisuudessa. Puunhalaus -projekti antoi mahdollisuuden Taiteiden yön osallistujille ilmaista mielipiteensä luonnon ja ympäristön puolesta – ja katastrofaalista ilmastonmuutosta vastaan. Puunhalaus -projektin yhteydessä kerättiin allekirjoituksia ilmastojulistukseen Pariisin ilmastokokousta varten.

Kiinnostunutta yleisöä kävi runsaasti halaamassa Esplanadin vanhoja puita ja keskustelemassa ilmastonmuutokseen liittyvistä kysymyksistä.

 

 

GCIN järjestää samankaltaisen tapahtuman New Yorkissa, syyskuun 21. päivä.

 

 

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*