Ilmastolupauksen tehneet julki perjantaina klo 15.30

Myrskyvaroitus/syyskuu 23, 2015

Myrskyvaroitus ry on haastanut kaikki mukaan ilmastotalkoisiin. Julkaisemme listan henkilöistä, jotka ovat avoimesti tehneet lupauksen vähentää ilmastopäästönsä puoleen, perjantaina 25.9. klo 15.30, välittömästi Ilmastosopimus. Nyt -tapahtuman jälkeen.

Jos harkitset oman ilmastolupauksen tekemistä, vielä ehdit liidereitten joukkoon! Kun Pariisin ilmastoneuvotteluja varten tehdyt maakohtaiset lupaukset eivät riitä 2 asteen tavoitteen saavuttamiseksi, tarvitsemme jokaisen panosta. Ohessa tilanneyhteenveto: http://climateactiontracker.org/news/222/Emissions-Gap-How-close-are-INDCs-to-2-and-1.5C-pathways.html
Lupauksen voit tehdä täällä:  http://ilmastolupaus.fi/

Raimo Päiväläinen, hallituksen puheenjohtaja, Myrskyvaroitus – Stormwarning ry
Jouni Keronen, hallituksen jäsen, Myrskyvaroitus – Stormwarning ry

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*