Ilmastolupauksen tekijät julkistettu

Myrskyvaroitus/syyskuu 25, 2015

Tänään 15.30 julkistimme yli 200 ilmastolupauksen tekijää, jotka haastavat meidät kaikki mukaan ilmastotalkoisiin. Lupauksen teki tänään myös Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Kuvassa ministeri Tiilikainen Myrskyvaroituksen edustajien Hannele Eklundin ja Jouni Kerosen sekä Sitran Mari Pantsarin seurassa Ilmastonmuutos Nyt -tapahtumassa Bio Rexissä, jossa lupaus julkistettin. Nimet löytyvät täältä: ilmastolupaus.fi

“Kansalaisten aktiivinen toiminta on todella tärkeää sekä ilmastonmuutoksen hillinnässä että markkinoiden synnyttämisessä puhtaille ratkaisuille. Olen tehnyt henkilökohtaisen ilmastolupaukseni ja toivon, että myös Sinä liityt mukaan!” Kimmo Tiilikainen, Maatalous- ja ympäristöministeri

 

Jouni Keronen, hallituksen jäsen, Myrskyvaroitus – Stormwarning ry

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*