HIILIVAPAA SINFONIA LAHTI -PROJEKTILLA KANSAINVÄLISTÄ NÄKYVYYTTÄ

Myrskyvaroitus/lokakuu 1, 2015

Hiilivapaa Sinfonia Lahti -projekti on huomioitu hyvin kansainvälisessä mediassa. Viimeisimpänä Italiassa 2012 perustetun Theresia-nuorisobarokkiorkesterin englantilais-italialainen nettisivusto kertoi lukijoilleen hankeesta. Theresia on nuorten, alle 30-vuotiaiden ammattimuusikoiden vanhan musiikin orkesteri, jonka jäsenet tulevat tärkeimmistä eurooppalaisista vanhan musiikin opinahjoista. Theresia julkaisee nettisivustollaan ajankohtaisia blogeja, jossa se seuraa kulttuuria ja kulttuuripolitiikkaa. Aiemmin Sinfonia Lahden produktiosta on uutisoitu mm. laajasti luetun brittijournalisti Norman Lebrechtin ylläpitämällä Slipped Disc -sivustolla.

Tutustu Theresian artikkeliin täällä: Theresia

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*