MJYP4625-1140x560

Itsenäisyyspäivää juhlitaan ympäristöteemalla

Myrskyvaroitus/joulukuu 3, 2018

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on yhteinen ympäristömme. Kutsuvieraiden joukossa on erityisesti ilmasto- ja ympäristötekoja tehneitä suomalaisia. Teot ovat voineet olla pieniä tai suuria.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö allekirjoitti yhtenä ensimmäisistä Myrskyvaroitus ry:n kehittämän Kansalaisen ilmastolupauksen, joka yhteistyössä  YK:n kanssa on noussut laajaksi kansainväliseksi hankkeeksi.

Ilmastolupaus kannustaa meistä jokaista tekemään voitavamme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Yksilön toimilla on merkitystä, kuluttajan arkiset valinnat ohjaavat sekä yritysten toimintaa että poliittista päätöksentekoa. Vastuu yhteisestä ympäristöstämme ja ilmastonmuutoksen hidastamisesta on sinulla ja minulla. Pieniltäkin tuntuvat teot ovat merkityksellisiä.

Myrskyvaroitus – Storm Warning ry kiittää presidentti Niinistöä aktiivisesta ilmastoasioiden esillä pitämisestä ja Ilmastolupauksen tunnetuksi tekemisestä useilla kansainvälisillä foorumeilla.

Myrskyvaroitus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää, juhlan kunniaksi: ilmastolupaus.fi

Tasavallan presidentin kanslian tiedote

Saatat tykätä