NUORTEN ILMASTOLIIKE JA MYRSKYVAROITUS

Myrskyvaroitus/toukokuu 23, 2019

Perjantai 24.5. on nuorten ilmastoaktiivien Global Strike for Future -tapahtumapäivä. Suomen Fridays for Future – liikkeen keulakuva Atte Ahokas on toisessa yhteydessä lähettänyt seuraavat terveiset: “Nyt on pakko. Ilmastonmuutokseen ei ole vastattu sen vaatimalla vakavuudella ja siksi nuoret ympäri maailmaa lakkoilevat jälleen 24.5. toisessa kansainvälinen ilmastolakossa. Kun viimeksi pidimme kansainvälisen ilmastolakon, osallistui siihen yli miljoona ihmistä. Nytkin tiedossa on lakkoja noin 110 valtiossa ja 1200 paikassa. Lakkoilemme, jotta aikuiset heräisivät ilmastokriisiin.”

Myrskyvaroitus ry tukee nuorten ilmastoliikettä, kun se pyrkii herättämään tämän päivän päättäjät, tämän päivän aikuiset, nopeisiin ja tehokkaisiin ilmastotoimiin.

Myrskyvaroitus ry, Helsingissä 23.5.2019

Saatat tykätä