Tienhaarassa

Tienhaarassa webcast 27.1. klo 18.30

Myrskyvaroitus/tammikuu 26, 2020

Australia palaa. Indonesiassa valtavat tulvat. Ilmastoneuvottelut jumissa. Ilmastopakolaisuus kasvussa. Nuoret osoittavat mieltään ympäri maailman. Yritysmaailmassa suuri ilmastoherätys. Eurooppa-neuvosto on asettanut ilmastoneutraalius-tavoitteen.

Paljon tapahtuu, mutta kykenemmekö riittävän suuriin ilmastonmuutoksen hillintätoimiin ajoissa? Seisomme tienhaarassa. Nyt valinta on meidän.

Sitra ja Climate Leadership Coalition (CLC) järjestävät paneelikeskustelun, jossa kuullaan, mitä ulkoministeri Pekka Haavisto, Koneen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin, Sitran johtaja Mari Pantsar ja CLC:n toimitusjohtaja Jouni Keronen ajattelevat asiasta.

Keskustelun moderoi Sitran viestintäjohtaja Veera Heinonen ja sitä voi seurata suorana webcastina maanantaina 27.1. klo 18.30 – 19.30: Tienhaarassa, sidosryhmätilaisuus.

What do you want to do ?

New mail

Saatat tykätä