Dr Pachaurin haastattelu

Myrskyvaroitus/kesäkuu 17, 2014

mv1IPCC:N PUHEENJOHTAJA R. PACHAURIN ERIKOISHAASTATTELU MYRSKYVAROITUS RY:LLE

Maailman keskeisimpiin ilmastonmuutoksen asiantuntijoihin kuuluva tohtori Rajendra Kumar Pachauri vieraili viime viikon lopulla Helsingissä ja lähetti henkilökohtaiset terveisensä ilmastonmuutoksesta huolestuneille suomalaisille Myrskyvaroitus ry:n kautta.

Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen järjestämän kansainvälisen Sustainable Futures in a Changing Climate -konferenssin yhteydessä Pachauri myönsi haastattelun Myrsyvaroitus – Storm Warning ry:lle. Videoidussa keskustelussa tohtori Pachauria haastattelee Myrskyvaroituksen jäsen, näyttelijä Vera Kiiskinen. Antamassaan haastattelussa tohtori Pachauri kiittää Myrskyvaroitus-yhdistystä sen toiminnasta ja toteaa, että ratkaisut ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ovat ihmiskunnan tämän hetken suurin haaste. Pachauri painottaa jokaisen vastuuta ja kehottaa toimintaan viipymättä.

Videohaastattelu toteutettiin Myrskyvaroitus – Storm Warning ry:n ja Sitran yhteistyönä.

Klikkaa tästä haastatteluvideo

Lisätiedot:
Raimo Päiväläinen, raimo.paivalainen@kmo.fi
Jouni Keronen, jouni.keronen@h2t.fi

Saatat tykätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommenttisi*

Your Name*

Website*