Ilmastovaroitus_800x600

Uusi podcast-sarja parantaa maailmaa

Blogi,Myrskyvaroitus/toukokuu 17, 2019

Kannattaako suomalaisen kierrättää, kun aasialaisetkaan eivät kierrätä? Onko kotitalouksien hyödytöntä hillitä hiilijalanjälkeä, koska teollisuus saastuttaa niin paljon? Tarkoittaako ilmastonmuutoksen ehkäiseminen aina luopumista jostain?

Ilmastovaroitus on uusi podcast-sarja, joka antaa vastauksia ilmastokysymyksiin. Bauer Median ja Myrskyvaroitus ry:n tuottama keskustelusarja tekee ilmastomuutokseen liittyvät monimutkaiset mekanismit ymmärrettäviksi ja tarjoaa kuuntelijoilleen sekä faktoja että mielenkiintoisia näkökulmia.

Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälän juontaman ohjelmasarjan vakiovieraina vuorottelevat Myrskyvaroitus ry:n aktiivit, ekonomisti Timo Tyrväinen ja professori Esko Valtaoja, sekä Climate Leadership Coalitionin toiminnanjohtaja Jouni Keronen. Heidän lisäkseen sarjassa kuullaan asiantuntijoita muun muassa Sitrasta ja Suomen ympäristökeskus SYKEstä.

Ilmastovaroitus -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan RadioPlayssa perjantaina 17.5.2019.

Lue lisää: Uusi podcast-sarja haluaa aidosti parantaa maailmaa

Saatat tykätä